Stamnummer3.be

Het onofficiële forum van voetbalclub Club Brugge heeft ongeveer 2000 leden, dat maakt ‘SN3’ 1 van de grootste fora in België. Maar fora kan vervelend zijn als je je wilt registreren, ik veronderstel dat de meeste onder ons dat wel zullen weten.

sn3.jpg

Een extra ‘tussenpagina’ voor enkel de voorwaarden is een enorme ergernis, dit zie je wel vaker bij verschillende registraties en dan vooral van fora.

De volgende pagina lijkt ok, maar hier zitten fouten. Als je bijvoorbeeld een wachtwoord opgeeft en bij het bevestigen van dit wachtwoord en fout maakt, dan krijg je geen indicatie dat je iets fout hebt gedaan. Wanneer je dan zou versturen, dan zal hij de foutmelding geven, maar dan mag jij wel opnieuw beginnen. Niet leuk denk ik dan.

sn3-b.jpg

Jamilin.com

Deze website tart alle waanzin, toen ik deze site geheel willekeurig bezocht kreeg ik meteen te kampen met opkomend maagzuur. Maar goed, op vlak van registreren is… Ja nee, er valt niks te registreren op deze website en dat is het nu net. Je krijg de optie om je te registreren, maar wanneer je hierop klikt opent het een nieuw tabblad, maar je ziet opnieuw dezelfde pagina, niks van registratie.

jamilla

Conclusie

Een registratie is meestal ook een eerste indruk dus zorg ervoor dat dit goed zit, dat er geen cruciale bugs tussen zitten, dat het gebruiksgemak optimaal is en dat er enigszins een registratie is terwijl je er één aanbiedt.

Bronnen: Stamnummer3.be en Jamilin.com

Auteur: Aljim Panny