6 maanden na de release van de OnePlus 3, komt het chinese smartphone bedrijf al met een nieuw toestel, nl. de OnePlus 3T. Hier is alles wat je over dit toestel moet weten.

De OnePlus 3T is een upgrade op de OnePlus 3 zoals de iPhone 6S een upgrade was op de iPhone 6. De keuze voor die naam komt misschien van de iPhone…T is een letter na S, dus beter…enfin.  Vanuit het design perspectief ziet het helemaal hetzelfde uit als de vorige editie, maar het zijn de specificaties van binnen die zijn verbeterd.

Screen Shot 2016-12-02 at 19.56.34.jpg1. Kleur

De eerste verandering zijn de nieuwe kleuren genaamd ‘Gun Metal’ en ‘Soft Gold’. ‘Gun Metal’ verschilt lichtjes van de zilvere OnePlus 3 kleur, het is een beetje donkerder.

2. Processor

Van binnen vind je nu een Snapdragon 821 processor met een hogere kloksnelheid van 2.35GHz. Met deze processorsnelheid behoort de OnePlus 3T tot een van desnelste smartphones op de markt.

3. Batterij

De OnePlus 3T heeft een veel grotere batterij ten opzichte van zijn voorganger, nl. 3400mAh vs 3000mAh. Dit een verbetering van 13% en dit alles zonder de gsm dikker te maken.

4. Opslag

Naast 64gb opslag, kan je nu ook kiezen voor 128gb. Dat is altijd zeer welkom als je weet dat je de opslag van je smartphone niet kan uitbreiden.

5. Camera

De 16MP camera op de achterkant van het toestel is niet veranderd, maar de selfie camera is nu ook geüpgrade naar 16MP. Een vrij grote verbetering als je weet dat de OnePlus 3 beschikte over een 8MP camera.

6. Software

De Oxygen OS van OnePlus kreeg ook een update en zal ook binnenkort Android Nougat hebben.

7. Prijs

De OnePlus 3T zal worden verkocht vanaf €439, wat nog altijd vrij goedkoop is voor wat je krijgt, in vergelijking met andere flagship smartphones.

Bron: https://oneplus.net/be_nl/3t

Auteur: Yannouk Van Dyck