Het bedrijf designmodo heeft slides ontwikkeld wat het onmogelijk zou moeten maken om nog slechte en lelijke websites te maken. Of dit ook zo is kan je enkel te weten te komen door het platform te kopen.

Om meer informatie te weten te komen over het platform kan je de website wel doornemen. Op deze website staat heel veel informatie door elkaar. De verschillende blokken hebben geen samenhang en je aandacht verdwijnt hierdoor heel snel. De individuele blokken zijn op zich wel mooi vormgegeven en de informatie is duidelijk weergegeven. De blokken samen vormen echter geen duidelijk en overzichtelijk geheel. Hierdoor neem je niet alle informatie door en weet je uiteindelijk niet wat het platform juist doet en waarvoor je het kan gebruiken.

De website voor slides is helemaal niet gebruiksvriendelijk. Het trekt wel je aandacht vanaf het begin door de grote titel en de video op de achtergrond. Je aandacht ben je echter wel weer snel kwijt van zodra je door de site begint te scrollen. Je wordt uiteindelijk ook niet aangezet om het platform zelf te gaan gebruiken. Daarnaast verlaat je de site ook vrij snel aangezien je geen duidelijk overzicht krijgt van het platform. De interesse om de website later nog eens te bekijken is vrij laag.

Bron: https://designmodo.com/slides/?u=2432

Auteur: Dean Brewaeys