pallet1

Een pallet is maar iets lelijk, dat kan gebruikt worden in de industrie om goederen te vervoeren of als ze kapot zijn te gebruiken als brandhout. Zal waarschijnlijk je antwoord zijn als iemand je vraagt wat je van een pallet vind.

Maar je kunt er niet meer naast zitten. Een pallet is juist iets heel handig om decoratie van te maken voor bij je thuis of een kastje, tuinhek of dergelijke te creëren.

pallet2

Ik zelf zit vaak op Pinterest en Hometalk te scrollen om inspiratie op te doen voor de inrichting van een huis of appartement voor later. Zo kan ik leuke ideeën krijgen van hoe ik zou willen leven later. Toen scrolde ik opeens voorbij enkele leuke projecten en decoraties die waren gemaakt met palletten, eerst dacht ik: “Amai dat is nogal een raar idee.” Maar daarna was ik er helemaal verkocht van. Ik wist niet dat je zo creatief kon zijn met een “domme” pallet en leuke kastjes of boekenrekken of wat dan ook kan maken.

Dit geldt voor zowel binnen als buiten. En het is nog eens goedkoop ook omdat je het zelf moet maken. Echt alles kan gemaakt worden met een pallet, een bed, zetel, kast, omheining, plantenrek, … . de mogelijkheden zijn oneindig.

Bronnen:

http://www.hometalk.com/1431249/re-purposing-pallets

http://www.hometalk.com/16142902/pallet-tv-stand

http://www.hometalk.com/1808676/diy-pallet-planter