Je hebt het waarschijnlijk ook wel al eens meegemaakt. Op een van je luie dagen ben je zo diep in het ‘internet bos’ terecht gekomen dat je niet meer weet hoe je er verzeilt geraakt bent of waar je precies naar aan het kijken bent. Het is exact op deze manier dat ik op volgende site terecht kwam.

The most amazing website on the internet 

De website die ik vandaag ga bespreken heet: The most amazing website on the internet.

Maar alvorens je op deze link klikt moet ik je wel waarschuwen(en dan wel zeker als je gevoelig bent voor epileptische aanvallen). Deze site kan een aanval veroorzaken vanwege het flashend scherm.Naamloos-4.png

Het kleurengebruik is alles behalve passend op een website. Met haar regenbogen en mislukte word-art teksten die over de gehele webpagina terugkeren is dit mogelijk het tegengestelde van wat de titel van de website zou willen zeggen.

Over de ghele website zijn slecht geformateerde teksten en afbeeldingen te vinden. Het ergste van al is dat de enige opmaak die de tekst vaak gekregen een kleur is. Voor de rest is het nog steeds hetzelfde standaard lettertype.

 

Alsof dit nog niet erg genoeg is, begint er vanaf dat je de webpagina betreed een liedje te spelen op de achtergrond, dit stopt niet totdat je het zelf gaat stopzetten in de, niet opgemaakte, playbar die zich in de linker bovenhoek bevindt.

Kleurenblinde mensen zouden letterlijk zot worden van de rode tekst die op een flashi-groene achtergrond staat te pinken.

auteur: Arno Roelandts

bron: