We kennen het allemaal, je bent ergens waar je geen mogelijkheid hebt om je apparaten op te laden. Wel met de AMPL Smart Backpack is dat verleden tijd!

 

Screen Shot 2016-12-01 at 22.23.29.png

De bedoeling is simpel, je hebt een rugzak waarin je al je apparaten kan opladen waar je ook bent. Elke zak bevat een usb poort en je kan gebruik maken van extra batterijen. De rugzak is waterbestendig en er zijn schokdempers zodat je batterijen niet beschadigd kunnen raken. Daarnaast heb je via de app controle over je rugzak.
Je kan zien welke poorten er momenteel laden, hoeveel procent batterij je apparaten hebben, de inwendige temperatuur van je rugzak en je krijgt een melding als je je rugzak ergens achterlaat. Ook is de rugzak groot genoeg om er meerdere spullen in te steken.

Momenteel kan je de rugzak nog niet kopen maar je kan hem wel al pre-orderen. Er hangt wel een prijskaartje aan. De rugzak kost namelijk 299 dollar. En wil je de rugzak met alle extra batterijen dan betaal je maar liefst 679 dollar.

Het is dus een fantastische uitvinding maar het zal nog even duren voor de prijs wat zakt en we dus effectief mensen zien rondlopen met deze rugzak.

Meer informatie vind je op de website of in deze video.

 

Auteur: Mégane Marchal