Vind je het ook hatelijk als je soms je password vergeet? Dan moet je zeker geen vtm account aanmaken omdat je er zelfs niet ingelogd geraakt. Eerst en vooral kan je via sociale netwerken of op de site van vtm een account aanmaken die je kunt gebruiken om afleveringen te herbekijken. Nu als je u hebt geregistreerd dan kan je gewoonweg niet inloggen op de site. Het laadt eindeloos of er gebeurt gewoonweg niks. Dit komt omdat vtm voor het laatst een applicatie op de google store heeft uitgebracht. Ze willen graag hun gebruikers stimuleren om hierdoor de applicatie te downloaden.

slechte-login1

Het registreren zelf gebeurt ook niet zo vlot omdat je veel informatie moet schrijven vooraleer je aan de slag kunt. Je kan ook een account aanmaken met facebook maar dit kan je niet gebruiken omdat er geen reactie is wanneer je probeert in te loggen. Op de site van eufa geldt ongeveer hetzelfde. Je kan via sociale netwerk een account aanmaken maar of je er mee ingelogd geraakt is een ander verhaal. De registratie is alweer een boterham waar je veel nutteloze informatie moet meegeven vooraleer je aan de slag kunt gaan.

slechte-login2

Ik raadt jullie aan om deze sites te vermijden en hopelijk zetten beide bedrijven meer moeite om de gebruiker een betere ervaring mee te geven als ze hun websites bezoeken en zeker als ze een nieuw account willen creëren.

Auteur : Maziar Farhadipour