Sequence is een creatief digitaal agentschap. Het bedrijf werd opgestart in 1995 en heeft kantoren in Cardiff en Londen, Verenigd Koninkrijk. Het agentschap brengt merken in contact met hun klanten via intelligent design, innovatie, passie en integriteit. Hun zes pijlers zijn passie, uitdaging, design, inzicht, kwaliteit en mensen. Hun website reflecteert hun pijlers ook. De site is heel interactief, zeer gebruiksvriendelijk en heeft een mooi design.

Van zodra je op de homepage van de site komt, word je aandacht getrokken naar de afbeelding in het midden van de pagina. Op het eerste zicht ziet het er uit als een heel simpele polygon. Wanneer je echter met je muis beweegt en over de afbeelding gaat, merk je dat deze transformeert. De afbeelding reageert op beweging waardoor het een soort 3D effect krijgt wanneer je erover gaat. Deze effecten triggeren je interesse om de rest van de site te onderzoeken. Je kan de verschillende afbeeldingen bekijken door gebruik te maken van de pijltjes eronder of door naar boven en onder te scrollen.

screen-shot-2016-12-01-at-13-20-53

Wanneer je op één van de links in de hoofdnavigatie klikt, explodeert de afbeelding in een hoop driehoekjes. Een aantal van deze driehoekjes blijven bovenaan de pagina staan. Wanneer je dan op een andere link klikt, verschuiven de driehoekjes een beetje en de informatie op de pagina verandert in een vloeiende beweging. Wanneer je dan terug naar de homepage gaat, vormen de driehoekjes opnieuw een afbeelding. De driehoekjes zorgen voor een rode draad doorheen de website.

Alle informatie op de website wordt weergegeven in korte blokken tekst of met kernwoorden. De tekstgrootte is ook vrij groot gezet. Dit samen zorgt ervoor dat het heel aangenaam is om door de website te scrollen en de informatie te lezen.

De website is zeer interactief, clean en gebruiksvriendelijk. Er wordt gebruik gemaakt van veel afbeeldingen. Dit trekt niet enkel je aandacht maar zorgt ervoor dat het bekijken van de informatie heel aangenaam is. Ook de tekstuele informatie die erop staat is heel aangenaam om te lezen. De korte blokken tekst zetten je aan om de informatie ook echt te lezen en de website verder te onderzoeken.

Bron: https://www.sequence.co.uk/

Auteur: Sarah Guldentops