In mijn vrije tijd ben ik in inspiratie gaan opzoeken over grafische ontwerpen van bekende mensen op Behance. Na een tijdje surfen op Behance ben ik Jessica Walsh tegengekomen. 

b76ddb797971-57adf0bcadec5
Jessica Walsh

WIE?

Jessica Walsh werkt als een designer & art director in New York voor het design bedrijf van Sagmeister & Walsh. Ze geeft internationaal lezingen over Design en creatieve conferenties in universiteiten.

Jessica geeft lessen design & typografie aan “The school of VIsual Arts” in New York.

Haar werk heeft al aantallen awards op haar naam staan van Type Director’s Club, Art Director’s Club, SPD, Print, New York Festivals, …

WORK

6f169441641467.57addbda0a7d5.jpg
Branding, grafisch ontwerp

Vorig jaar werkte Sagmeister & Walsh aan 3d environments geïnspireerd door  2d pop art tekeningen zoals hierboven. De felle kleuren zorgen voor warmte, terwijl de blauwe en gele kleuren evenwicht brengen aan de sfeer. Het spiraal geeft een dynamisch weergave van een statisch beeld. Het is precies alsof de afbeelding beweegt maar het is statisch.

Voor meer inspiratie over dit soort kunst, kan je terecht op de volgende link.

40 Days of Dating

Jessica heeft haar eigen project “40 Days of Dating” en heeft al meer als 10 miljoen lezers. Omdat dit zo succesvol is is de filmindustrie bezig met scripts te schrijven om dit om te zetten in een film van Warner Bros. Ondertussen is er al een boek van “40 Days of Dating”uitgegeven foor Abrahams en is online te lezen of te verkrijgen in een boekenwinkel.

portfolio-40days-cover
40 Days of Dating

 

Auteur: Franky Tse

Bronnen:

https://www.behance.net/jessicawalsh

http://fortydaysofdating.com/

https://www.behance.net/gallery/41641467/Aizone