whatsapp-image-2016-12-01-at-21-31-19

Ik was aan het nadenken over wat ik zou kunnen schrijven. Ik had al mijn inspiratie opgebruikt tot ik op Behance belande. Ik kwam op het idee om over een goed vriend te bespreken. Ik heb hem leren kennen via Behance. Hij gaf mij veel tips waar ik uit heb geleerd. Ik noem hem ‘the counselor’.

Tugay Ungor is een grafisch designer. Hij heeft in Istanboel gestudeerd en woont nu daar ook. Hij is nog jong en heeft niet zo een groot carrière achter zich maar heeft al krachtige werken. Ik vind zijn werken heel inspirerend omdat ik mij ook verdiep in app en web.

Hij werkt heel toekomstgericht en kan heel breed denken. Wat mij opvalt is dat hij meestal met de kleurcombinatie geel en zwart te werk gaat.

whatsapp-image-2016-12-01-at-21-11-44Tugay Ungor (1994) werkt als een grafisch designer in het bedrijf Webtures’ SEO Specialities. Het bedrijf heeft verschillende prijzen behaald wat je kan bezien op de site van het bedrijf. Tugay designt banners en daarnaast ook nog web en app ontwerpen.

 

Het bedrijf Webtures’ SEO Specialities (Search Engine Optimization) is een agentschap dat zorgt voor “een verzameling van technieken die gericht zijn op het optimaliseren van websites of internetpagina’s voor de vindbaarheid door zoekmachines” volgens Wikipedia.

 

Dit is een werk van hem.

whatsapp-image-2016-12-01-at-21-29-31

 

 

 

Je kan verder kijken naar zijn werken op Behance.

Behance: https://www.behance.net/tugayungor

 

Bron: hij zelf en zijn Behance account

Auteur: Ahsen Gözen