Sound Cloud is een grote netwerk voor muzikanten die graag hun muziek willen delen met de rest van de wereld. Je kan op de website naar miljoenen remixen luisteren van allerlei artiesten. Maar vooraleer je muziek kan beluisteren, moet je een Sound Cloud account aanmaken. Maar hoe verloopt dat juist?

Ten eerste kan je a.d.h.v. sociale netwerken registreren op de website en na één klik kan je al beginnen met het beluisteren van muziek. Voor de mensen die graag een aparte account willen aanmaken, gaat dit natuurlijk ook. Je hebt enkel een e-mailadres nodig om je account te registreren op Sound Cloud. Dit gebeurt ook zeer snel, want zodra je jouw wachtwoord hebt ingegeven kan je direct beginnen met luisteren.

naamloos

Sound Cloud heeft zich goed voorbereid zeker in verband met hoe snel de gebruiker aan hun muziek kan geraken in amper 2 minuten tijd. Dit zorgt natuurlijk voor heel veel accounts en veel gebruikers die hun website bezoeken. Hetzelfde geldt voor spotify gebruikers die adhv van hun applicatie of webversie exact hetzelfde een account kunnen aanmaken.

naamloo

Bezoek zeker deze twee websites als je graag muziek wilt luisteren!

https://play.spotify.com/

https://soundcloud.com

Auteur : Maziar Farhadipour