Iedereen kent wel Trivago, door de tv-spotjes of gewoon weg door erover te horen bij vrienden die op reis gaan en ‘de perfecte vakantie’ hebben gevonden.trivago_logo_twitter

Ik heb op de site gekeken en ben tot de conclusie gekomen dat de tv-spotjes kloppen. Je kan er echt heel gemakkelijk selecteren hoeveel sterren het moet zijn, wat de prijsratio is en hoever je hotel van de stad ligt. Tenzij dit natuurlijk niet uitmaakt, vergeet dat laatste dan maar. Er zijn nog tal van andere dingen die je kunt selecteren, maar ik ga ze niet allemaal overlopen. Wanneer je deze 2 (of meerdere) dingen geselecteerd hebt krijg je een overzicht van de hotels die aan je keuzes voldoen. HEEL gemakkelijk toch. Het lijkt misschien zo betrouwbaar maar sommige mensen zijn hierdoor al bedrogen geweest. Ze gaan naar een hotel en komen dan bij de check-out te weten dat het toch wat duurder is dan dat er op de site staat.
In de meeste gevallen valt het wel mee, dan is er een verschil van €10. Maar toch zou het op zo’n site moeten kloppen vind ik.

Auteur:
Sander D’hooge

BRONNEN:
Trivago