w_2013_200

justinJustin Maller is een Australische designer die verblijft in Brooklyn in de V.S.. Hij heeft zijn populariteit gewonnen door zijn designs mee te geven aan de tech-YouTubers. Deze YouTubers gebruiken zijn designs en sponseren die zelfs in shops. Dit zijn een van de coolste T-shirts die iedere comic-fanaat wil dragen. Niet alleen door YouTube maar door vele bedrijven is hij beroemd geraakt. De afbeelding hierboven heet Ghosts II en behoort tot een van zijn verschillende stijlen. Maller is al 8 jaar bezig als freelancer en maakt digital art wereldwijd. Hij is zo geobsedeerd door zijn designs dat hij zelfs zijn eigen challenge heeft gestart (en recent heeft geëindigd) waarin hij elke dag een nieuw design maakte en bijhield en zo 365 designs op het einde afkreeg. Hij staat open voor nieuwe designprojecten bij vele bedrijven.

justinamller

Zijn stijlen variëren van glazen vormen in illustrator tot foto’s (natuurlijk fotoshop). Door zijn ruim bod aan verschillende designs heeft hij zo zijn draai gevonden en zie je in het meeste van zijn designs terugkomende patroons zoals lijnen, lichte gradients, symmetrie en/ of gekleurde vlakken.

wp_blind-1920x1200_00120

Ik volg Justin Maller al ongeveer 2 jaar op Twitter. Het is de moeite waard om hem te volgen en even te genieten van kwaliteitsvolle illustraties. Ik heb hem ontdekt door Marques Brownlee (MKBHD) waarin hij in zijn video de foto besprak die volledig vanboven staat. Bezoek zeker zijn site en laat je inspireren!

Auteur: Markian Vroublevsky

Bronnen:
Zijn site: http://www.justinmaller.com/
Zijn bio: http://www.justinmaller.com/info/
Zijn challengeverzameling#365days: http://www.facets.la/
Zijn T-shirtshop: http://shop.facets.la/collections/helmetica-collection-two
Zijn Twitter: https://twitter.com/justinmaller?lang=nl