Stel je wilt online iets kopen, maar je hebt een hekel aan lange registratieformulieren ook al weet je dat je ook kan kopen als bezoeker?Maar ja je wilt de kortingen die je kan krijgen door te registreren. Hier is alvast een korte guide waar je zonder veel registratiestress kan kopen.

 

CoolBlue

coolblue

BRON: https://www.coolblue.be/

Coolblue is een online webshop die zich specialiseert in technologie. Zeker handig dus voor de multecstudent, deze kan namelijk in zijn natuurlijke habitat winkelen naar hartenlust. Bovendien heeft coolblue ook een heel simpel registratieformulier. Je mag er dus zeker zijn dat je geen hartaanval krijgt door een te lang registratieformulier.

Het formulier ziet er  als volgt uit:

coolblue%c2%b5

BRON: https://www.coolblue.be/

Simpel toch? Enkel een emailadres en wachtwoord is vereist. Geweldig toch dat coolblue er rekening mee houdt dat een registratieformulier ook iets heel simpel kan zijn.

 

Amazon

amazonia

BRON: https://www.amazon.co.uk/

Net zoals coolblue zijn er nog andere websites die zeer goed rekening houden met onze registratiefrustraties. Jullie kennen allemaal amazon wel. Amazon is een webshop waar je bijna alles kunt kopen. Van pampers tot Smartphones tot Arduino’s en nog veel meer.

Hun registratieformulier ziet er zo uit:

amazon BRON: https://www.amazon.co.uk/

Bijna exact hetzelfde als coolblue. Juist je naam is iets wat amazon wel vraagt. Het is dus ook een heel simpele registratie waarbij er niet veel informatie benodigd is. De rest kan je gewoon na het registreren aanpassen in je accountinstellingen.

Auteur: Sam Goedgezelschap