Ik ontdekte deze applicatie dank zij de drank automaten op school. Je kan hier namelijk door een QR-code te scannen een gratis drankje “winnen”. Hiervoor hab deze applicatie nodig.

download.png

Persoonlijke Ervaring

Heel overtuigd van deze applicatie was ik niet. Toen ik ontdekte dat men dit kon doen downloade ik meteen de applicatie. Maar lang heeft deze niet op mijn Iphone gestaan. Ik kon namelijk helemaal niet registreren. Ik moest mijn campus kiezen men om een of andere reden kreebg ik enkel de mogelijkheid om op campussen in Gent aan te melden. Toen koos om in te loggen met Facebook deedt de applicatie ook moeilijk, hij liep vast en gaf altijd foutmeldingen. Daarom besloot ik niet langer te proberen en heb ik de applicatie gewoon terug verwijderd.

HappyCaps_Visual.png

Eigen Mening

Ik hou er niet van als ik lang moet wachten om mij ergens op te registreren, of als ik meerdere keren het zelfde moet ingeven, bijvoorbeeld als ik inlog via fb. kan het zijn dat de applicatie vastloopt en ik 5 of 6 keer opnieuw moet bevestigen dat ik fb toestemming geef me op die applicatie te kunnen inloggen via fb.

Website |  App Store | Play Store

Auteur: Katrijn Van den Brande