Ik heb een tijdje geleden de website displate.com ontdekt. Deze site verkoopt posters me unieke designs of teksten op of beiden in elkaar verwerkt.

Het zijn geen normale posters die worden gedrukt op papier, ze worden namelijk gedrukt op metaal. Per verkochte poster worden er 10 bomen geplant, je werkt dus mee aan het milieu. Hier wordt het proces van hoe het allemaal verloopt uitgelegd.

Dit is iets dat mij aansprak en ben ik beginnen verder zoeken tussen de artiesten. hierdoor heb ik ontdekt dat ze geen bekende artiesten gebruiken, maar eerder kleine of beginnende artiesten of gewoon mensen die iets ontwerpen in hun vrije tijd. Zo ben ik terecht gekomen bij Steve Designs.

Jammer genoeg is er online geen verdere informatie te vinden over Steve Designs of niet eens zijn eigen website. Maar deze artiest sprak mij aan omdat hij iets van uit de echte wereld waar iedereen dagelijks mee in contact komt omtovert in Photoshop. Dit worden dan meer onrealistische dingen.

stevedesigns1

Ook geeft hij aan de ruimte aandacht, soms met wat specialere kleuren. Of als je een grote fan bent van voertuigen zoals sportauto’s en moto’s, maakt hij zowel blueprints, halve auto’s of moto’s en zo veel meer.

stevedesigns2  stevedesigns3  stevedesigns4

Ik vind het jammer dat Steve Designs geen eigen website heeft want ik had graag nog meer van zijn werk willen genieten.

Auteur: Bram Moons