De hele wereld kent Apple en weet hoe goed de merk is in design en marketing. Er is echter nieuwe competitie op de markt verschenen voor de smartphones. OnePlus is een Chinese bedrijf die smartphones creëert die high- end kwaliteit zijn voor een lage prijs. Naast de productie van smartphones is OnePlus ook sterk in webdesign. Hun populariteit stijgt exponentieel en ze vormen een dreiging voor Apple.

naamloos
De website van OnePlus is aantrekkelijk en zeer vloeiend gemaakt. Op eerste zicht zie je er niet veel speciaal aan, maar er zijn veel details aanwezig. De animaties op de website zijn mooi geïllustreerd, zeker als je bijvoorbeeld naar beneden scrolt. Je ziet dat enkele foto’s mee worden gesleept. Al bij al kan ik hier zeggen dat het de details zijn die de website aanlokkelijk maken.
Ze hebben ook rekening gehouden met hoe de bezoeker op de site te houden bij een error. Je kan dan een klein spelletje spelen waar je een helikopter bestuurt die objecten moet ontwijken. Zo zie je maar dat de team let op hoe ze hun klanten tevreden kunnen houden. Hun vaardigheden schat ik hoog in.

giphy
De website van Apple is natuurlijk ook zeer goed, maar OnePlus zorgt voor een betere ervaring. Ookal zijn beide websites zeer uitstekend uitgevoerd, ik vond dat OnePlus voor een langere indruk zorgde dan die van Apple. Al bij al zijn het twee sterke bedrijven en zijn hun sites zeker de moeite waard om te bezoeken.
Voor meer informatie bezoek zeker de website van OnePlus!  https://oneplus.net/

bron : https://oneplus.net/

Auteur : Maziar Farhadipour