11_wrangler_by_erpydesignss-dak5mcz-1

Rostislav Prokop, bekend als RP. Design, is een Tsjech die zich bezighoudt met auto – en grafische tuning. Deze designer heeft de zotste ideeën als het gaat om gewone auto’s te transformeren naar een ontwerp waar een mens nog niet aan gedacht heeft. Zijn fotoshop vaardigheden zijn heel geavanceerd.

Elke keer dat hij een nieuw ontwerp maakt, neemt hij zijn scherm op van start tot einde. Deze opnames monteert hij in een versnelde video en post deze dan op Youtube. Hij heeft momenteel 11.791 volgers maar heeft bijna al 1 miljoen views in totaal gehaald.

Ik vind dat zijn creativiteit heel ver grijpt en dat hij een stapje verder zet in de wereld van professionele fotoshop. Hij volgt de laatste trends in de autowereld en gaat vervolgens aan de slag van iets gewoons naar iets exotisch. Veel kan ik over hem niet vinden maar hij post regelmatig nieuwe werken waarin hij ook vermeldt dat hij Tsjechische Acer als sponsor gebruikt.

Hier zou normaal de embedded video staan van de jeep hierboven maar volgens zijn verzoek is deze optie uitgeschakeld. Hij ziet zijn YouTube-kanaal meer als een hobby en geeft ook gratis alle bewerkte afbeeldingen mee op zijn site.

2015_dodge_challenger_gtr_race_in_the_forest_by_erpydesign-da1rae5

Auteur: Markian Vroublevsky

Bronnen:

YouTube: https://www.youtube.com/user/rostaprokop/about
Facebook: https://www.facebook.com/rpdesignvt/?ref=ts&fref=ts
Pagina: http://erpydesign.deviantart.com/