screencapture-femmefatale-paris-en-1479199912306.png

Femme Fatale Studios is een creative studio die de nadruk legt op cultuur, luxe, redactie en kunst. Ze bevinden zich tussen verfijning en eenvoud. Ze zijn afkomstig van Frankrijk ,Parijs. Ik heb ze leren kennen tijdens het Kikk Festival in Namen. 

Kleur en Typografie

Wanneer je de website van Femme Fatale Studios bezoekt kom je op de zwarte pagina terecht, als je met de cursor over deze pagina gaat bewegen de afbeeldingen ook de tekst op de achtergrond veranderd en vertellen een verhaal. Ik vind deze website een zeer mooie en simpele website waar toch gebruik gemaakt wordt van grafische elementen die het heel wat specialer maken.

Wanneer je op “see our projects” klikt is er een oplijsting van de verschillende projecten. wanneer je erdoorscroscreencapture-femmefatale-paris-en-projects-1479201955087lt zie je dat elk project zijn eigen kleur krijgt. Wanneer je op het project staat komt er een stukje foto te voorschijn dat met dit project te maken heeft. Als je dan vervolgens op het project klikt komt de rest van de foto te voorschijn, hier vind je alle informatie over de projecten.

De kleuren die op de site van Femme Fatale gebruikt worden zijn vooral donkere en sobere kleuren, er komt vooral zwart en wit voor op de website buiten de projecten pagina natuurlijk deze heeft meer kleur maar het zijn nog altijd geen felle kleuren.

Website | Facebook | Instagram | Twitter

Auteur: Katrijn Van den Brande