Flybox.png

Fly box van Orange

Fly box is een recent product van Orange dat de bestaande modem kan vervangen. Voor fly box heb je geen installatie nodig zoals bij een gewone internetverbinding. Je sluit de fly box aan op elektriciteit en je hebt internet!

Hoe werkt de fly box?

De fly box staat in verbinding met het 4G-netwerk van Orange. Voor slechts € 15 per maand kan je de fly box huren en je krijgt er 15GB surfvolume bij. Je surft via het 4G-netwerk van Orange aan een comfortabele surfsnelheid van 25mbps.

Toepassingen van de fly box

De fly box is extreem handing bij nieuwbouw om installatie te vermijden of voor vergaderingen, meetings, … op een locatie waar er geen wifi is of waar de wifi-verbinding niet ideaal is.

Pluspunten

Het is handing: je hebt enkel een stopcontact nodig. 15GB is zeker voldoende voor het lezen van mails, bezoeken van sociale netwerken, … Er wordt ook geen verbruik buiten bundel aangerekend. Wanneer de 15GB is opgebruikt kan je gratis verder surfen aan een lagere surfsnelheid.

Minpunten

De surfsnelheid die je kan bereiken via de fly box hangt soms af van je locatie. Je kan daarom de sterkte van het 4G-netwerk van Orange op jouw locatie testen via de website van Orange.

netwerkdekking.png

Bron: http://www.orange.be

Auteur: Mike Similon