Draft is een een interior design bedrijf in Tokyo, gespecialiseerd in kantoren, winkels en commerciële ruimtes. Een creatieve bedrijf verdient een creatieve website en dit hebben ze niet beter kunnen doen dan dat het nu is. Dankzij Shiftbrain, het bedrijf dat hun website gemaakt heeft, worden bezoekers verrast met een interessante en toffe zicht over wat ze op de website moeten verwachten.

af2350e661

Met een simpele “Scroll down” wordt je direct naar de Projects pagina gestuurd, waar alle recente projecten worden weergegeven dat het bedrijf gemaakt heeft. Bij het scrollen en het hoveren met je muis beweegt de hele pagina. Ook gebruiken ze een sfeervolle font die dan over foto’s wordt geplakt. De wanorde in het positioneren van tekst en foto’s zorgt voor een mooi effect dat interessant kan zijn om zelf uit te proberen.

0bfc2feebd

In het algemeen is de website zeer gebruiksvriendelijk, je moet gewoon naar beneden scrollen om alle informatie te krijgen en klikken op de grote afbeeldingen voor meer informatie. Ook staat links van de website een menu indien je je weg kwijt geraakt op de website. De afwisseling van typografie en kleurgebruik straalt een rustige sfeer weer dat het makkelijk maakt om zelfs te blijven staren naar hoe creatief de website eruit ziet. De animaties dat op de website verschijnen bij het scrollen zorgt ook voor een levendige site. Een echte aanrader voor inspiratie van op te doen.

 Bron

Auteur: Lander Roozeleer