en-intl-pdp0-surface-cardinal-42l-00001-f3-desktop

Microsoft Surface Studio

Op 26 oktober kwam Microsoft plotseling met dit nieuw product naar boven. Velen noemen het een mac-killer omdat dit op een hele nieuwe manier contentcreators aanspreken. Danzkij de nieuwe mogelijkheden dat de onderdelen hierbij voor zorgen, gaat er een nieuwe, leuke wereld open voor gebruikers hiervan.

Creëren is nog nooit zo tof geweest

De Microsoft Surface Studio is een computer dat in vele posities kan gezet worden, waardoor het van een computerscherm naar een tekenscherm kan veranderd worden. Het scherm beweegt gewichtloos van een opstaand beeld naar een horizontaal beeld. De pen heeft 1024 sensitiviteitsniveaus waardoor er veel variatie kan bestaan. De pen zelf heeft een batterij dat 12 maanden mee gaat.

Applicaties

De Surface Studio komt ook met een paar inbegrepen programma’s:
Sketchable, een programma dat je makkelijk en snel toegang geeft tot borstels dat je vaak gebruikt en laat je je tekeningen snel aanpassen.
Mental Canvas is een programma waarin je 3D kan tekenen en zo erin verder kan bewegen om een mooi kunstwerk te maken waar men door kan bewegen.
Ook om te animeren heeft het de Surface Studio een hele nieuwe programma waardoor alles sneller aangepast kan worden.

Het toestal kost nu bijna 3 000 euro, wat vrij duur is. Maar het feit dat dit bestaat kan alleen maar betekenen dat er in de toekomst nog betere versies gaan gemaakt worden waar we allemaal naar kunnen uitkijken.

Bron

Auteur: Lander Roozeleer