Ken je dat gevoel wanneer de leerkracht je niet gelooft als je zegt dat je printer de geest gegeven heeft, net toen jij je opdracht af wou drukken? Wel dat gevoel is nu verleden tijd.

zuta

bron: http://www.zutalabs.com/

 

Meet ZUtA.

ZUtA is ‘s werelds eerste draagbare printer. Die opdracht die je thuis dus niet kon printen, kan je nu dus gewoon nog net voor de les afdrukken. Het enige wat je nodig hebt is de ZUtA, papier, en een smartphone of computer. Deze printer is dus je redder in nood op het vlak van printen. ZUtA is uitgerust met een uniek  mechanisch systeem, wifi, en een batterij die je toelaat om een volledig uur af te drukken. Aangezien ZUtA 1 pagina per minuut kan printen, dat zijn dus 60 paginas die je “on the go” af kan drukken. Geen excuus om je onderzoeksopdracht dus niet af te geven.

 

Overal, alles en altijd.

ZUtA werkt op alle apparaten: IOS, Android, Windows, OSX en Linux. Het kleine apparaatje is uitgerust met sensoren die de randen van je blad kunnen detecteren, dit zorgt ervoor dat ZUtA de mogenlijkheid heeft om op elk stukje papier te printen. ZUtA is ook zodanig klein dat hij letterlijk overal mee naartoe kan, het apparaat weegt slechts 350 gram en meet slechts 10,2 centimeter in diameter en maar 7.5 centimeter in hoogte.

Hoe het allemaal werkt bekijk je best met je eigen ogen:

 

ZUtA kopen?

Pre-orderen kan nu via de website van ZUtAlabs. ZUtA kost 299 US Dollar aan een speciale pre order prijs. Je kan er ook direct een cartridge bijkopen. Vergeet ook zeker niet dat je wel degelijk verzendkosten moet betalen. De kans bestaat ook dat je nog invoerrechten moet betalen aangezien het product van Amerika komt.

De eerste ZUtA printers worden in het eerste kwartaal van 2017 verwacht.

 

Auteur: Goedgezelschap Sam

 

Bronnen:

http://www.zutalabs.com/