Curvilux is een Amerikaans bedrijf dat erin gelooft dat in de toekomst iedereen een smart home zou hebben met allerlei smart voorwerpen. Door design, muziek en licht en te combineren hoopt Curvilux de ultieme droom te bereiken.

maxresdefault.jpgBron: https://i.ytimg.com/vi/gZZFSQkhcE4/maxresdefault.jpg

Met dit nachttafeltje blijft je telefoon altijd opgeladen dankzij het draadloos laden. In de Curvilux nightstand zijn er ook speakers ingebouwd, zodat je bij het wakker worden je muziek kan opzetten. De wekkerfunctie van dit nachtkastje is geen normale wekker. Deze wekker maakt je op een heel natuurlijke manier wakker, door met licht te spelen. Het licht gaat langzaam aan en wordt sterker en sterker waardoor het lijkt dat de zon opkomt. Je kan je ook laten wekken met muziek dat heel stil begint en luider wordt. Het nachtkastje gaat ook op slot aan de hand van hun app die je op je smartphone hebt geïnstalleerd. De laatste functie van de Curvilux is door je bewegingen op te nemen kan het als je ‘s nachts opstaat en gedempt lichtje aanzetten, zodat je niet over iets zou vallen.

“Curvilux, the smart nightstand that makes your life easier.”

Dit nachtkastje kost momenteel $250 en zal vanaf januari 2017 geleverd kunnen worden. Het idee over dit project was er in 2015 en ze zijn het nu pas aan het produceren. Dit soort van projecten zal in de toekomst meer en meer succes hebben. In de komende jaren zullen we er bijna niet meer onderuit kunnen, en zullen onze huizen meer en meer over van deze smart objecten beschikken.

Auteur: Arnaud Jacquemin

Bron : https://www.curvilux.com/